duminică, 24 ianuarie 2021

Aurel Tamas A Murit

Mama sa a murit în urmă cu două zile după o lungă suferinţă. Pentru aurel tamas tata ila a fost ca un al doilea tata adevaratul parinte al interpretului de muzica populara stingandu se din viata in urma cu circa 20 de ani.


Aurel Tamas Devastat De Durere A Murit In Prag De Sarbatori

Tata ila asa cum ii spuneau apropiatii printre care si aurel tamas a incetat din viata la varsta de 92 de ani.

Aurel tamas a murit. Aurel tămaș este în doliu. Aurel tămaş este împăcat datoreită faptului că a făcut tot ce a putut pentru mama lui. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy safety how youtube works test new features.

Aurel tamas are un respect deosebit fata de profesoara de muzica din timpul liceului doamna doctor georgeta care i a predat primele lectii de muzica. Mama lui aurel tămaș a murit la vârsta de 86 de ani. Mama sa a murit după o lungă suferință mama sa a murit după o lungă suferință lasă ne emailul tău ca să ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii libertatea lasă ne emailul tău ca să ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii libertatea abonează te.

Mama a plecat din această lume sunt mândru împreună cu surorile şi fraţii că o astfel de fiinţă ne a dat. Artistul aurel tămaş şi a înmormântat ieri mama în vârstă de 86 de ani. Omul pe care artistul l a considerat ca un al doilea tata a murit.

Vestea morții mamei sale a fost dată chiar de interpretul de muzică populară pe facebook alături de o postare emoționantă. Totodata aurel tamas s a declarat intristat de golirea satelor fenomen care are loc odata cu stingerea rand pe rand a. Aurel tamas l a vazut ca un al doilea tata adevaratul sau parinte murind in urma cu aproximativ 20 de ani.

Cântărețul a făcut anunțul pe pagina sa de socializare. Cântăreţul de muzică populară a făcut anunţul pe pagina sa de facebook. Aurel tamas 2 083 789 views 43 05 nasa detine probe despre lumea din interiorul pamantului duration.

Aurel tămaș trece prin niște clipe de tristețe după ce mama sa care avea 86 de ani a murit după ce s a luptat mai multă vreme cu o suferință cumplită. Aurel tamas am uitat sa ti zic adio colaj duration. Primele iesiri la concursuri si turnee au fost in 1984 in bulgaria ungaria si turcia cu ansamblul nadaselul iar cu ansamblul rapsodia somesana in franta si italia anului 1985.

într un interviu acordat pentru răi da buni artistul a vorbit cu drag despre mama lui care s a ridicat la cer. Aurel tamaş a avut parte de cea mai cruntă veste cu putinţă.


Au Divorţat In Mare Secret Nimeni Nu Se Astepta Ca Ei Să Isi Spună Adio După Un Mariaj Atat De Frumos Cancan Ro


Adio șoc In Showbiz Este Vorba Despre Celebrul Aurel Tămaș B1 Ro


Sotia Lui Aurel Tamas Il Vrea Inapoi De La Amanta Ce Spune Despre Situatia Creata


Aurel Tămas In Doliu A Murit Chiar De Sărbători Wowbiz


Aurel Tămaș Este In Doliu Mama Sa A Murit După O Lungă Suferință Libertatea


Mama Lui Aurel Tămaș A Murit Mesajul Cantărețului


Aurel Tămaș Este In Doliu Mama Sa A Murit După O Lungă Suferință Libertatea


Aurel Tamas S A Despartit De Marieta Dupa O Casnicie De 27 De Ani Stirile Kanal D


Aurel Tamas Ce Folos Mandra Nevasta 2017 Video Dailymotion


Aurel Tamas Devastat De Durere A Murit In Prag De Sarbatori


Aurel Tamas De Oi Muri M Or Pune N Groapa Youtube


BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya